top of page

Vi har koll på ditt användande.

KVIQ vill inte att du ska behöva tänka på din telefoni det ska bara fungera och du skall veta vad det kostar varje månad redan innan fakturan kommer. Vi erbjuder därför bara fastpris på våra tjänster. Släpp det här med telefoni och bredband till oss och fokusera på dig själv.

Kom till vårt evenemang

Välj din pizzatoppings:

Tack för din anmälan till vårt evenemang. Vi ses där!

Mobilabonnemang 

Mobil 1

Fria Samtal

Fria SMS & MMS

Fri roaming inom  EU

1 GB Surf

149 KR / Mån

Mobil 4

Fria Samtal

Fria SMS & MMS

Fri roaming inom  EU

4 GB Surf

199 KR / Mån

Mobil 12

Fria Samtal

Fria SMS & MMS

Fri roaming inom  EU

12 GB Surf

249 KR / Mån

Mobil 40

Fria Samtal

Fria SMS & MMS

Fri roaming inom  EU

40 GB Surf

399 KR / Mån

Bredband

Bredband 10

10 GB Surf

199 KR / mån

Bredband 20

20 GB Surf

299 KR / mån

Bredband 50

50 GB Surf

399 KR / mån

Tilläggstjänster

Skyddat nummer

49 KR / mån

Med tilläggstjänsten skyddat nummer så plockas ditt nummer bort ifrån upplyssningssidor det kan göra att obehöriga inte får tag på ditt telefonnummer och där ibland försäljare, Det är bevisat att KVIQs tilläggstjänst Skyddat nummer kan minska antalet säljsamtal med över 85%.

Avtalsskydd

49 KR / mån

Avtalsskydd är en tilläggstjänst för dig som vill kunna dubbelkolla legitimiteten i ett avtal som du har eller eventuellt skall komma till att teckna. Låt oss ta en titt på det innan du bestämmer dig. Då får du ett par oberoende ögon och en kunnig person inom svensk avtalslagstiftning som hjälper dig att gå igenom ditt avtal helt utan extra kostnad.

ID-skydd

149 KR /  mån

ID-skydd, skydda dina personuppgifter, med hjälp av ett id-skydd hos KVIQ så kan vi se om någon försöker kapa dina personuppgifter eller köpa något i ditt namn och helt enkelt hjälpa dig att hindra ett brott innan det utgör någon skada. Va steget före precis som KVIQ, Skydda uppgifter idag, Har du redan ett id skydd så hjälper vi dig att säga upp det gamla skyddet, i alla våra id skydd ingår även tjänsterna Avtalsskydd och Skyddat nummer

bottom of page